The Basic Principles Of קידום אתרים בגוגל
The Basic Principles Of קידום אתרים בגוגל
Blog Article
סוגי ההמרות יכולים להשתנות בהתאם לנישה שבה פועל העסק ולמטרות שלו: לעסק אחד חשוב יהיה לקבל לידים איכותיים באמצעות השארת פרטי התקשרות של לקוחות, עסק אחר יגדיר את ההמרות החשובות לו בדמות התקשרות טלפונית של לקוחות לבית העסק, אחרים יחליטו למדוד את המכירות שבוצעו באתר ולהגדיר אותן כהמרות, ועסקים נוספים יחליטו שהמרה מבחינתם היא הצטרפות הלקוח לקבוצה שהם מנהלים.
כפי שצוין קודם לכן בפרק התוכן, הנגשת התוכן לגוגל צריכה להתבצע בצורה מובנית ככל האפשר, תוך שמירה על היררכית תוכן הגיונית ועושה שכל. אחת המתודות לבצע סוג כזה של שיוך תוכן לרמה ההיררכית שלו היא שימוש בתגיות.
הנה חלק גדול מן הבדיקות ומפעולות האופטימיזציה שעל כל מקדם לבצע על מנת לשפר את הנראות של האתר במנועי החיפוש.
בדרך כלל, מקדם אתרים יבחר את העמודים שחשוב יהיה לו לקדם במנוע החיפוש, ויעדכן את תגי התיאור שלהם בהתאמה.
להרחבה על השימוש בקישורים פנימיים במאמר, וכן כיצד מבנה נכון יכול לשרת הן את הגולשים והן את מנוע החיפוש, אנא עיינו במדריך הבא.
תדאגו שאתר הלקוח שלכם לא יהיה כזה! גוגל רוצה להציג את תוצאות החיפוש הטובות והרלוונטיות ביותר ולכן, אתר שנטען מהר יקבל נקודות זכות שיובילו למיקום גבוהה יותר בתוצאות החיפוש.
מעט מאוד אנשים יודעים במדויק מהם הפרמטרים האלו, מה משקלם, וגם האם מדובר במנגנון אחיד לכלל האתרים בעולם או שמנועי החיפוש עושים שימוש במספר מנגנוני חוקה על פי העניין והנישה (קטגוריות שונות כמו אתרים סביב בריאות, אתרים סביב ספורט, אתרים סביב חדשות וכדומה.).
עוד על תגית הקנוניקל, כיצד מגדירים אותה ועל היתרונות שהיא מספקת תוכלו לקרוא במאמר שצורף בקישור.
מנוע החיפוש ישתדל להרחיק גולשים מאתרים איטיים, שנטענים בתהליך ממושך ושעלולים לגרום לאחוזי נטישה גבוהים של האתר, לכמות צפיות בדפים קטנה בממוצע לביקור, ולזמן שהיה קטן יותר.
בניגוד לתהליך קידום ממומן, הרי שבקידום אורגני אין לבעל האתר שליטה על קישורי האתר שיוצגו בדף תוצאות החיפוש, אולם ישנן לא מעט פעולות שיכול בעל האתר לבצע על מנת לעודד את מנוע החיפוש לייצר קישורי אתר כאלה.
כל מקדם אתרים ידאג לחיבור האתר לקונסול של גוגל ויבקש מבעל האתר להעניק לו גישה לקונסול לצורך ביצוע עבודתו השוטפת.
חשוב מאוד גם להבין איזה סוגי תוכן גוגל מציג לאותן מילות מפתח שאנו רוצים לקדם.
בשביל click here להסביר את העניין טוב יותר – תיזכרו רגע בצורה שבה סניפי איקאה בנויים. בשביל להגיע לקופות, צריך לעבור דרך כל המחלקות.
מקדם אתרים אורגני חייב לעשות שימוש בכלי האנליטיקס על מנת להבין האם תהליך הקידום האורגני עובד ומספק תנועה אורגנית לאתר, ובמקרים שישנה בעיה, להבין האם הבעיה היא כללית בכלל מקורות התנועה של האתר או שמא רק מקור התנועה של החיפוש האורגני.